מתכון לגלידה ביתית הכי פשוטה – ארטיק קרח ביתי. זה גם טעים והרבה פעמים גם מאד בריא.

קיפודה אספה עשר מתכונים מפתיעים עם שילובים קלאסיים ותוספות מפתיעות

אבטיח+ עגבנייה + פלפל חריף

נתחיל משילוב הכי משוגע.

מערבבים בבלנדר

  • אבטיח
  • עגבנייה
  • מיץ מעודף (תפוזים / אשכוליות / לימון)
  • מוסיפים עיגול של פלפל חריף

מה שבטוח טעם יהיה ממש לא בנאלי.

קיווי + מיץ תפוזים + דבש

מערבבים:

  • קיווי
  • מיץ תפוזים
  • כפית דבש

טעם חמוץ מתוק, מפתיע.

יוגורט ועוגיות אוראו

מערבבים:

יוגורט עם עוגיות אוראו

מכניסים מקל או כפית ומכניסים לכמה שעות למקפיא.

סלרי + בזיליקום

ארטיק קרח לא חייב להיות מתוק.

מגרדים סלרי על פומפייה, מעבירים דרך מסננת על מנת לקבל מיץ.

את המיץ סלרי שקיבלנו מערבבים בבלנדר עם בזיליקום.

בטוח שבריא, לגבי טעם…כל אחד מחליט.

חלב קוקוס ופירות יער

פשוט מוסיפים לחלב קוקוס פירות יער ומכניסים למקפיא

אבוקדו + לימון + חלב קוקוס

עוד מתכון מפתיע:

סוחטים מיץ מ2-3 לימונים

מערבבים בבלנדר עם אבוקדו וכוס חלב קוקוס.

שילוב מרענן וקל.

מנגו + תותים

מערבבים בבלדר

  • מנגו
  • תותים
  • מוסיפים קצת מים או מיץ

ממלאים תבניות, שלגון ביתי טעים מוכן.

יוגורט ופתל אדום

עוד מתכון ארטיק על בסיס יוגורט.

מערבבים בבלנדר יוגורט ופטל אדום, ושופכים לתבנית.

תה עם שמנת מתוקה

  • מכינים תה שחור עם דבש
  • מוסיפים שמנת מתוקה
  • ממלאים תבניות לא עד הסוף

לאחר כשעתיים במקפיא מוסיפים עוד שמנת מתוקה.

מתכון גם טעים ושלגון יצא די אסטטי.

אננס+ פירות יער + בננות + תותים+ יוגורט

ומתכון אחרון בסדרה הזו הולך לפי עיקרון – כמה שיותר – יותר טוב.

מערבבים:

  • אננס
  • פירות יער
  • בננות
  • תותים
  • יוגורט בבלנדר

טעם מאוד מתוק ועשיר

קיפודה לא מפסיקה לאכול ארטיקים בריאים אחרי שגילתה שלא חייבים לקנות קרח עם סוכר וצבע מאכל ממכולת שכונתית.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *